Write: hello@dittavangentfotografie.nl
Call:   +31627123377

Stick to the basics, hold on to your family and friends – they will never go out of fashion.

Familie

Wat maakt dat je herinneringen van vroeger helder blijven? Geuren, kleuren? Foto’s uit je jeugd maken in ieder geval de herinnering makkelijker om terug te halen. Vooral de foto's samen met je ouders, door de tijd heen raken die al meer kostbaar. Het grootste probleem wat ik veelal hoor is dat er 1 van de ouders nooit op de foto staat. In 90% gaat dit om de vrouw aangezien die toch snel even een foto willen maken van een leuk moment. Een tijdje later scrol je de foto’s door en daar ontbreekt iemand en dat ben jij!
Daarom DE oplossing een Day in the life fotografie.

Waarom  kiezen voor een Day in the life fotografie en niet een korte fotoshoot van een uurtje?
Omdat ik ontzettend graag jullie juist de waarde van de kleine dagelijkse momenten wil laten zien. Die ene knuffel, of hoe je kind naar je kijkt en natuurlijk de grapjes die jullie samen hebben. Elke dag gaat voorbij met ontelbaar van dit soort momenten. En eerlijk? Je denkt, dit moet ik niet vergeten maar toch gebeurt het. Hoe heerlijk is het om samen over 10 jaar deze foto’s door te kijken en je kinderen horen roepen ” ohja daar speelde we altijd”! En voor je het weet komen de verhalen en herinneringen naar boven.

Day in the life fotografie is dus een fotoreportage waardoor het reilen en zeilen in jullie complete gezin op een mooie fotojournalistieke manier in beeld gebracht word. Geen poseer-werk of geforceerde glimlachen maar echtheid hilariteit en emotie! Ik beweeg mee in jullie gezin en ga graag mee op avontuur binnen of buitenshuis! Het zal je verbazen hoe veel kleine bijzondere momenten elke dag aan je voorbij gaan zonder dat je het echt door hebt.
Wil je terug zien hoeveel liefde en gezelligheid in jullie gezin is dan is deze reportage absolute aanrader. 

Day in the life fotografie

 A DAY IN THE LIFE REPORTAGE € 1295,-

MINI DAY IN THE LIFE REPORTAGE €395

Eigentijdse en ongedwongen manier van familiefotografie
8 uur fotografie aan huis!

AANBOD

geschikt voor newbornreportages 

ONE BIG HAPPY FAMILY vanaf €525,-

Je ouders zijn zoveel jaar getrouwd, het is moederdag en moeders wil heel graag familiefoto's maar jullie hebben geen zin in strak geposeerde foto's in blauwe spijkerbroek en wit shirt ;) Overweeg dan eens een big family day in the life reportage. Bijvoorbeeld Te boeken tijdens een familieweekend of een dagje uit. Alle leuke spontane en ongedwongen momenten worden vastgelegd en gebundeld in een prachtig fotoboekje.

HALF A DAY IN THE LIFE REPORTAGE €695

4 uur fotografie aan huis!

BOEK NU!