Write: hello@dittavangentfotografie.nl
Call:   +31627123377

"when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible."

BRUIDSFOTOGRAFIE

Warm, Liefdevol & Echt

trouwfotografie

Leuk dat je opzoek bent naar jullie trouwfotograaf! Mijn passie is om jullie speciale dag vast te leggen op een manier die niet ongemakkelijk aanvoelt.  Bang voor geforceerde foto's en kramp in je kaken van het "moeten" lachen naar de camera? Daar hoef je je bij mij geen zorgen om te maken. Jullie zullen geen “posing skills” nodig hebben om fantastische foto’s van jullie samen te kunnen maken!

Mijn trouwfotografie-stijl is spontaan, creatief en persoonlijk. Ik vind het belangrijk om jullie persoonlijkheid en stijl in de foto's vast te leggen. Mijn doel is om jullie comfortabel te laten voelen voor de camera, zodat we de mooiste momenten van jullie trouwdag kunnen vastleggen en belangrijker nog, dat jullie verrast worden door alle momenten die wellicht aan jullie aandacht zijn ontsnapt. Het belangrijkste is dat jullie 100% zullen genieten van de trouwdag in de wetenschap dat alles terug te zien is in de fotoreportage die ik voor jullie maak.

Kies je voor Ditta van Gent fotografie dan kies je voor een no-nonsense fotografe waarbij jij je 100% bij op je gemak zal voelen!


AANBOD

Loveshoot €425

Prachtige tijdloze foto's van jullie liefde voor elkaar. Deze foto's kunnen ook gebruikt worden voor de trouwkaart!

Trouwreportage €1995

Persoonlijk kennismakingsgesprek
6 Uur fotografie
Toegang tot online prive gallery
250 HR bestanden
Slideshow op muziek
Pocket show & tell album 15x20cm met 20 van jullie favorieten!


Extra uren €160

Grote kans dat jullie trouwdag niet in 6 uur te proppen valt. Daarom ben je zelf in charge hoeveel uren je mij wilt boeken! 

Second shooter vanaf €225

Plan je een grote bruiloft met meer dan 120 daggasten? Of de bruiloft terug zien vanuit meerdere hoeken? Kies dan voor een second shooter!

Laat het fotofeest niet stoppen, zeg nou zelf je foto's doorbladeren is een stuk romantischer dan door swipen op je ipad. Tijd voor een waanzinnig luxe trouwalbum. Dit album is een pronkstuk op jullie tafel. Volledig te personaliseren met jullie eigen logo of zelfs cover van je trouwkaart! 

Luxe trouwalbums + ontwerp vanaf €695

Check of jullie datum nog beschikbaar is!

Recente bruiloften

Trouwen in Villa Vennendal

Trouwen in Utrecht | Spoorwegmuseum

Trouwen in Amersfoort | de Observant

Trouwen op Aruba | Surf side marina

Trouwen in Apeldoorn | Klein Berlijn

Trouwen in Dengh | Utrecht