Write: hello@dittavangentfotografie.nl
Call:   +31627123377

ZAKELIJK

Don’t sit down and wait for the opportunities to come. Get up and make them.

Bedrijfsreportage

Vaak hoor je binnen bedrijven bepaalde kernwaarden voorbij komen, onder andere transparantie & authenticiteit.
kortom openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid. Kom je op de website dan vind je daar vaak de welbekende beeldbank stockfoto’s. Sterker nog, de concurent gebruikt dezelfde foto’s! Niks mis mee maar komt het overeen met wat je wilt uitstralen als bedrijf zijnde? Je wilt dat de het karakter van het bedrijf duidelijk overkomt en dat bereik o.a je door pakkende beelden. Wellicht een overweging waard om samen met mij een eigen beeldbank op te bouwen met beeldmateriaal geschoten op de werkvloer. Vrijgesteld voor gebruik binnen het bedrijf voor promotie/website materiaal of jullie eigen magazine’s.

Ook is het mogelijk om zakelijke portretfoto’s te laten maken. Geen selfies meer op Linkedin maar nette professionele profiel foto’s van de werknemers. Niet alleen straalt dit professionaliteit en eenheid uit het kan ook handig zijn voor een business “smoelenboek” elke werknemer kan makkelijk online op zoeken hoe de collega’s in de geplande meeting er ook alweer uit zien! Met name als het bedrijf meer dan 50 werknemers bevat of op meerdere locaties werkzaam is is dit aan raden! Daarnaast kunnen deze portret foto’s weer ingezet worden bij eigen blogs wat weer de authenticiteit en het karakter van het bedrijf ten goede zal komen.
In een ongedwongen sfeer zal ik zakelijke portretfoto’s schieten. Ook dit vind op de werkvloer plaats, ik werk graag met natuurlijk licht indien gewenst kan ik een studio opzetten.

Reportage Medium € 995,-

Kleine bedrijven reportage/ brandingshoot €399

4 uur fotografie

AANBOD

geschikt voor de zzp'r die nieuwe beelden voor hun branding nodig hebben. 1 uur fotografie 

Reportage XL €1850,-

8 uur fotografie

REPORTAGE small €550,-

Geschikt voor middelgrote bedrijven.
2 uur uur fotografie

BOEK NU!

Portretten € 75 p.p 

vanaf 10 personen. Minder aantal nodig? Vraag dan een offerte aan.

Bovenstaande tarieven zijn ex 21%btw.